Tgrt Haber
09 Ocak 2015 16:57

'Barça'ya gidecek' haberlerini yalanladı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Southampton'la yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çeken Ronald Koeman, Barcelona'nın başına geçeceği haberlerini yalanladı.

'Barça'ya gidecek' haberlerini yalanladı

Barcelona'da tahtı sallantıda olan Luis Enrique'nin yerine takımın eski oyuncularından Hollandalı Ronald Koeman'ın geleceği haberlerine yalanlama geldi. Southampton'ın Staplewood antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Barcelona gibi takımların maç kaybettiği zaman bu tür iddialar, dedikodular sürekli ortalıkta dolaşır. Bunu biliyorum çünkü bütün hayatım boyunca sürekli Barcleona ile ilişkilendirildim" dedi. 1989 ile 1995 yılları arasında Katalan deviyle 200 maça çıkan Koeman, iddiaları hoş karşılamadı ve, "Şu anda bu konuyla ilgili konuşmanın zamanı değil. Bu hem Southampton hem de Barcelona'daki insanlara karşı saygısızlık olur. Burada çok mutluyum ve Southampton'la yaptığım sözleşmeye sadık kalmak istiyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...