Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2014 21:45

Barcelona 90+2'de gelen golle yıkıldı

Şampiyonluk şansını son maça kadar sürdürmek isteyen Barcelona, Getafe karşısında 90+2. dakikada yediği golle adeta şaşkına döndü.

Barcelona 90+2'de gelen golle yıkıldı
barcelona, barcelona getafe, la liga,

Katalan ekibi son dakikada yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. La Liga'da şampiyonluk şansını sürdüren Barcelona, lige tutunma çabasındaki Getafe'yi 36. haftanın açılış mücadelesinde Camp Nou'da ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Barcelona 23. dakikada Messi ile golü bulurken, 39. dakikada Lafita'nın attığı gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda 67. dakikada Sanchez ile yeniden öne geçen Katalan ekibi, 90+2'de Lafita'nın golüyle yıkıldı ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Zirve yolunda ağır bir yara alan Barcelona puanını 85'e çıkarırken, Getafe ise puanını 36'ya çıkardı. Barcelona karşılaşmaya Tito Villanova'yı anan "Sonsuza kadar" yazısı bulunan tişörtlerle çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...