Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2021 11:08

Bayern Münih, Mert Müldür'e kanca attı

Alman devi Bayern Münih, milli futbolcu Mert Müldür'e kanca attı. Bavyera ekibi, İtalya Serie A takımlarından Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ü kadrosuna katmak istiyor.

Bayern Münih, Mert Müldür'e kanca attı
Mert Müldür,Bayern Münih

Sağ bek pozisyonuna bir alternatif oluşturmak isteyen Bayern Münih'te gözler, milli oyuncu Mert Müldür'e çevrildi. Bavyera ekibi, oyuncu çok yönlü oynayabilen genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Sky Sport'un haberine göre; Barcelona'nın sağ bek oyuncuları Serginho Dest ve Sergi Roberto'dan birisini transfer etmek isteyen Bayern Münih, olumsuz bir yanıt alması durumunda rotasını Mert Müldür'e çevirecek. Top sürmede ve ikili mücadelelerde başarılı olan 22 yaşındaki oyuncu için Alman ekibinin, kısa süre içerisinde Sassuolo'nun kapsını çalacağı iddia edildi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Rapid Wien altyapısından yetişen Mert Müldür, 2019 yılında 4.7 milyon euro karşılığında Sassuolo'ya transfer oldu. Geride bıraktığımız sezon 29 karşılaşmada forma giyen genç oyuncu, 1 asist yaptı. Mert Müldür'ün sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Transfermarkt verilerine göre Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...