Tgrt Haber
10 Kasım 2021 19:47

Bertolacci savaşı! Başakşehir ve Galatasaray peşinde...

Son dakika transfer haberi: Orta saha mevkisine takviye yapmak isteyen Galatasaray, Andrea Bertolacci'yi gözüne kestirdi. Fatih Karagümrük'ün sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen 30 yaşındaki yıldız futbolcu için Başakşehir'in de devreye girdiği iddia edildi. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun, yıldız futbolcu için yönetime olumlu rapor sunduğu öne sürüldü. Bertolacci'nin ilk tercihinin Galatasaray olduğu belirtildi.

Bertolacci savaşı! Başakşehir ve Galatasaray peşinde...
Fatih Karagümrük,Galatasaray,Fatih Terim,Bertolacci,Emre Belözoğlu,Başakşehir

Ocak ayındaki ara transfer döneminde takviye yaparak eksik bölgelerini güçlendirmek isteyen Galatasaray'da bazı ayrılıklar da yaşanacak. Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre çalışmalarını sürdüren yönetim, beklenen performansı gösteremeyen Gustavo Assunçao'ya veda edecek.

BERTOLACCİ İLK SIRADA!

Orta saha mevkisine transfer yapmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran Bertolacci'yi gündemine aldı. VavaCars Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 30 yaşındaki Bertolacci, takımının sözleşme uzatma teklifini reddetti.

BAŞAKŞEHİR DE PEŞİNDE

Galatasaray'ın ilgilendiği Bertolacci ile Başakşehir'in de ilgilendiği belirtildi. Emre Belözoğlu'nu takımın başına geçiren ve 4 maçta 4 galibiyet alan Başakşehir'de eknik direktör Emre Belözoğlu'nun, 30 yaşındaki orta sahayı istediği ve yönetime transfer için bir rapor sunduğu ifade edildi.

GÖNLÜ GALATASARAY'DA!

Bertolacci'nin sözleşme uzatma teklifini geri çevirmesinin ardından Fatih Karagümrük, oyuncusunu sezon sonu bedelsiz göndermek yerine devre arasında bir miktar bonservisle göndermeyi tercih edecek. Başakşehir ve Galatasaray'ın ilgilendiği Bertolacci'nin tercihinin ise sarı-kırmızılı takım olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...