Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 13:23

Beşiktaş, Akpom ile anlaşma sağladı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Golcü operasyonunu sürdüren Beşiktaş, 25 yaşındaki futbolcu Chuba Akpom için kulübü Middlesbrough ile 2.5 milyon Euro’ya anlaşma sağladı. İngilizler tarafıyla ödeme planının konuşulduğu ve yakın zamanda transferin resmiyete kavuşacağı ifade edildi.

Beşiktaş, Akpom ile anlaşma sağladı! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Middlesbrough,Chuba Akpom

Forvet transferini bir an önce bitirmek isteyen ve birçok isimle görüşme halinde olan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim ile anlaşma sağlandığı öne sürüldü. Transfer sezonunun başında siyah-beyazlı takımın gündemine gelen santrfor Chuba Akpom konusunda İngiliz Championship ekiplerinden Middlesbrough ile anlaşmaya varıldığı kaydedildi. İddialara göre iki kulübün 25 yaşındaki golcü oyuncu için 2.5 milyon Euro'ya el sıkıştığı belirtildi. Ve artık ödeme planı üzerinde görüşmelere geçildiği iddia edildi...

3.5 MİLYON EURO...

Alınan bilgilere göre Middlesbrough cephesinin parayı tek seferde istediği, Beşiktaş yönetiminin ise iki taksit halinde ödeme teklif ettiği vurgulandı. Tarafların yakın zamanda bu konuda da anlaşması beklenirken, oyuncuyla yapılacak sözleşme süresi ve ödeme konusunda ise detay verilmedi.

Öte yandan Akpom transferi İngiliz basınında da dillendirilmeye başlandı. Ada medyası, 1.86 boyundaki futbolcu için "Akpom artık Boğaz'ın eşsiz manzarasında forma giyecek" yorumlarını yaptı. Nijerya uyruklu oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon euro civarında...

Daha önce Arsenal, PAOK, Hull City, Brentford gibi takımlarda forma giyen Akpom, kariyerinde çıktığı 272 resmi karşılaşmada 74 gol, 25 asist üretti. İngiltere U21 milli takımında da 5 maça çıkıp 3 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...