Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2021 12:37

Beşiktaş, Diego Costa transferinde sona yaklaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre, Son şampiyon Beşiktaş, forvet transferi için yoğun mesai harcanıyor. Birçok ismi listesine alan siyah-beyazlılarda rota yeniden Brezilya asıllı İspanyol yıldız Diego Costa'ya çevrildi. Beşiktaş'ın, kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Diego Costa ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. İtalyan basını, Avrupa'dan gelen 5 teklifi de geri çeviren yıldız golcünün, çok yakında siyah-beyazlı formayı giyeceğini duyurdu.

Beşiktaş, Diego Costa transferinde sona yaklaştı! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Diego Costa

Beşiktaş, santrfor bölgesi için ilk adayı olan Diego Costa için son bir hamle daha yaptı. 32 yaşındaki golcüye 3 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiği iddia edilen Beşiktaş'ta daha önce yıllık 3.5 milyon euro maaş, artı 1.5 milyon euro da imza parası talep eden Costa'nın yapılan son teklife olumlu yanıt vermesini bekliyor.

MALİYETİ FAZLA

Brezilya asıllı İspanyol golcü geçtiğimiz sezonun bitiminden itibaren Avrupa'nın çeşitli kulüplerine önerildi. Ancak tecrübeli forvet Avrupa'dan teklif aldığı 5 kulüple de anlaşamadı. Golcü futbolcunun önceki yıllara nazaran son dönemlerdeki istikrarsız görüntüsü ve maliyeti sebebiyle Marsilya bu transferde geri adım attı. Ayrıca Portekiz ekibi Benfica da Diego Costa önerisine sıcak bakmadı.

EN İYİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'IN

Daha önce İspanyol takımı Granada ve Brezilya'dan bir kulüp, Diego Costa'ya ilgi gösterdi. Fakat yıldız futbolcu için önerilen 1.7 milyon euro yıllık kazanç ne tecrübeli oyuncuyu ne de menajerini tatmin etmedi. Şu anda Diego Costa için en yüksek teklifi veren kulüp Beşiktaş... İtalyan basınında yer alan haberde, Beşiktaş'ın Diego Costa transferinde sona geldiği, yıldız oyuncunun çok yakında zaman içeresinde siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi.

Beşiktaş yönetimi, Diego Costa transferinde şartlar siyah-beyazlıların arzu ettiği çizgiye gelirse bu transferi gerçekleştirecek. Şu an için mali açıdan herhangi bir anlaşma yok. Yönetim, aynı zamanda takım içindeki dengeleri de gözeterek bu transferde adım atma planı içinde...

9 TAKIMDA OYNADI

1988 doğumlu başarılı forvet Diego Costa, Braga, FC Penafiel, Atletico Madrid, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano ve Chelsea'de forma giydi. Son olarak oynadığı Atletico Madrid'de geçen sezon 7 maçta 207 dakika süre aldı ve 2 gol attı.

181 GOL, 71 ASİST

Diego Costa kariyerinde 476 maçta 181 gol kaydedip 71 de asist yaptı. Ülkesi Brezilya'nın milli takımında 2013'te iki karşılaşmada mücadele eden Costa, 2014'te vatandaşlığa geçmesinin ardından İspanya Milli Takımı forması giydi. 32 yaşındaki oyuncu, İspanya ile 24 milli maçta 10 kez fileleri sarstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...