Tgrt Haber
08 Aralık 2021 07:16

Beşiktaş Fenerbahçe’nin rekorunu kırdı

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekti. Siyah beyazlılar Devler Ligi’ne katılan takımlarımız içinde Fenerbahçe’nin rekorunu kırarak en başarısızı oldu.

Beşiktaş Fenerbahçe’nin rekorunu kırdı
beşiktaş,,şampiyonlar ligi,,fenerbahçe,

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda grubun son maçında Alman temsilcisi Borussia Dortmund'a 5-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne puansız veda etti.

Şampiyonlar Ligi'ne katılan Türk takımları içinde düne kadar en kötü performansı Fenerbahçe göstermişti. Sarı lacivertliler 2001-2002 sezonunda F Grubu'nda mücadele vermiş, altı maçta altı mağlubiyet ve -9 averajla tam bir kâbus yaşamış, takımlarımız içinde en başarısız sonucu almıştı.

EN KÖTÜSÜ BEŞİKTAŞ

20 yıl aradan sonra Devler Ligi'nde sahne alan Beşiktaş, tarihi rakibinin rekorunu (!) kırdı. B. Dortmund'dan beş gol yiyen Sergen Yalçın'ın takımı altı mağlubiyet, -16 averajla takımlarımız içinde en kötüsü oldu.

Beşiktaş Fenerbahçe’nin rekorunu kırdı

PUANSIZ TEK TAKIM

Kartal ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde puan alamayan tek takım olarak bir utanca daha imza attı.

Beşiktaş Fenerbahçe’nin rekorunu kırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...