Tgrt Haber
16 Ocak 2022 07:32

Beşiktaş'ın Gaziantep galibiyetinin arkasındaki isim: Soyunma odasına girdi…

Gaziantep maçının ilk yarısı 0-0 bitince Beşiktaş’ın patronu devreye girdi. Devre arası soyunma odasına inerek futbolculara “merak etmeyin, bu maçı alacaksınız” diyerek moral veren siyah beyazlıların Başkanı Ahmet Nur Çebi, Batshuayi’ye de “Gol atacaksın” dedi.

Beşiktaş'ın Gaziantep galibiyetinin arkasındaki isim: Soyunma odasına girdi…
beşiktaş,,ahmet nur çebi,

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bu zamana kadar her kriz dönemini ustalıkla atlatmayı başardı. Son oynanan Gaziantep maçında da etkisini yine gösterdi. Transfer dönemlerindeki stratejileriyle takıma en iyi şartlarda katkılar sağlayan, en zor ekonomik şartlarda ödemeleri kesintisiz yapan, hoca değişikliklerinde takımın minimum zarar görmesini sağlayan, her maç öncesi takımı Ümraniye’deki tesislerden yolcu eden siyah beyazlıların patronu, bu zamana kadar yapmadığı bir hamlede bulundu.

TAKIMA MORAL VERDİ

G.Antep maçında elde edilecek üç puan sezonun geri kalanı için çok büyük önem taşıyordu. Başkan Ahmet Nur Çebi, göreve başladığından bu yana ilk defa soyunma odasına indi. Futbolculara moral veren Başkan “Merak etmeyin. Bu maçı kazanacaksınız. Size sadece bunu söylemeye geldim. Çok iyi mücadele ediyorsunuz” dedi. Başkan, son haftalarda çok gol kaçıran Batshuayi ise “İkinci yarıda gol atacaksın, inanıyorum” diyerek moral verdi. Batshuayi de usta işi golüyle Beşiktaş’a üç puanı getiren golü attı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...