Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2021 09:55

Beşiktaş Rosier ve Ghezzal transferlerini bitirdi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Beşiktaş, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier transferinde son viraja girdi. İki oyuncuyla da anlaşan siyah-beyazlılar resmi imzaları bu hafta içinde atacak. Transferlerin resmiyete kavuşması halinde Beşiktaş Kulübü, Ghezzal ve Rosier için yaklaşık 7.5 milyon euro'yu kasasından çıkaracak.

Beşiktaş Rosier ve Ghezzal transferlerini bitirdi! Son dakika transfer haberleri
Rachid Ghezzal,Beşiktaş,Valentin Rosier

Rachid Ghezzal ile 4 yıllık sözleşme için uzlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncunun bonservisi almaya çok yaklaştı. Leicester City ile 2.7 milyon euro karşılığında anlaşmaya çalışan Beşiktaş, İngiliz ekibinin yanıtını bekliyor.

Siyah-beyazlılar, Valentin Rosier için ise Sporting ile 4,5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Beşiktaş yönetimi, harcama limitlerini aşmamak için Fransız oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıl daha kiralamayı da gündemine aldı. Bu durumun gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki sağ bek 1 yıl daha kiralık olarak forma giyecek. Sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu geçerlilik kazanacak.

Siyah-beyazlılar Ghezzal ve Rosier transferlerini bu hafta tamamlayıp, 2 oyuncuyu da İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...