Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2021 19:52

Beşiktaş, Valentin Rosier'in bonservisini aldı!

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimle, Valentin Rosier'in bonservisini 4.8 milyon Euro karşılığında aldığını duyurdu.

Beşiktaş, Valentin Rosier'in bonservisini aldı!
Beşiktaş,Valentin Rosier,KAP,transfer,bonservis

Beşiktaş Kulübü, Fransız futbolcu Valentin Rosier'in bonservisinin 4.8 milyon Euro karşılığında alındığını KAP'a bildirdi. Futbolcu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle: "Sporting CP Kulübü'nden 2021-2022 sezonu 1. transfer tescil döneminde bir yıllığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Valentin Andre Henri Rosier'in transfer hakları, Kulübümüz tarafından 4.800.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır."

Beşiktaş, Valentin Rosier'in bonservisini aldı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...