Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2022 19:31

Beşiktaş'a Alman hoca! Jens Keller...

Son dakika Beşiktaş haberi: Sezon sonuna kadar Önder Karaveli ile yola devam etme kararı alan Beşiktaş'ta gelecek planları yapılmaya devam ediyor. Gelecek sene takımı yabancı bir hocaya teslim edecek olan siyah-beyazlılar, Alman teknik adam Jens Keller'i gündemine aldı. Yönetim, kulüpsüz durumda bulunan 51 yaşındaki teknik adam ile ön görüşme yaptı.

Beşiktaş'a Alman hoca! Jens Keller...
​Sergen Yalçın,Beşiktaş,Önder Karaveli,Bruno Pinheiro,Ahmet Nur Çebi,Ceyhun Kazancı,Jens Keller

Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına başlayan Beşiktaş, Bruno Pinheiro ile anlaşılamamasıyla birlikte, yola geçici olarak Önder Karaveli ile devam etme kararı aldı.

Karaveli'nin beklentinin üzerine çıkması ve takıma Süper Kupa'yı da kazandırmasıyla birlikte siyah-beyazlı yönetimde sezonu "Karaveli ile tamamlayalım" fikri ağırlık kazandı. Kartal'da gelecek sezon, yabancı bir hocayla başlanması güçlü bir seçenek olarak masada duruyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin tam yetki verdiği Beşiktaş Futbol AŞ Genel Direktörü Ceyhun Kazancı, başından beri başarıya aç, altyapıya önem veren, genç futbolcu yetiştirme potansiyeli olan bir teknik direktör üzerinde duruyor. Kazancı, Esteroli'i çalıştıran Bruno Pinheiro'yu yönetime de kabul ettirmişti. Ancak Portekizli teknik adam son anda kulübünde kalmaya karar vermişti.

JENS KELLER İLE GÖRÜŞME YAPILDI!

Ajansspor'un haberine göre; Ceyhun Kazancı birçok teknik adamla temas halinde... Gelecek sezon için siyah-beyazlıların listesinde yer alan isimlerden biri Jens Keller oldu. Alman teknik adamla ön görüşmeler yapıldı. Beşiktaş yönetimi, birlikte yola çıkılırsa, Alman hocaya 600 ila 700 bin Euro bandında bir ücret verecek.

Yönetimin daha önce duyurduğu gibi, ekipte Önder Karaveli de yer alacak. Yeni teknik heyet, altyapıdan da yapılacak genç oyuncuların da olduğu büyük ölçüde yenilenmiş bir kadroyla yola çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...