Tgrt Haber
23 Ekim 2021 22:00

Beşiktaş'a kötü haber! Cenk Tosun, İtalya yolcusu...

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan Cenk Tosun için transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Kaan Ayhan'la birlikte kadrosuna katmak istediği milli futbolcu için bomba bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan haberde Cenk Tosun'un takas ile İnter'e transfer olabileceği iddia edildi.

Beşiktaş'a kötü haber! Cenk Tosun, İtalya yolcusu...
Beşiktaş,Cenk Tosun,Everton,İtalya,İnter

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon devre arasında Cenk Tosun'u Everton'dan kiralamış ve milli golcü, attığı gollerle iyi bir performans sergilemişti. Ayrıca Cenk, ağır bir sakatlık geçirmiş ve hem sezon sonunu kaçırmış, hem de futboldan uzak kalarak eski performansını aratmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yeniden futbola dönüş yapan Cenk Tosun, idmanlara çıkmaya başlamış ve Kara Kartal'ın transfer listesine yeniden girmeyi başardı. Kadrosunda yerli isimler bulundurarak yabancı sayısındaki sıkıntıları en az seviyeye indirmek Beşiktaş yönetimi, bu yönde çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde saha çalışmalarına başlayan ve yakında takım idmanlarına başlayacak olan Cenk için Başkan Çebi, "Ona sözümüz var ve kapımız her zaman açık" ifadesini kullanmıştı.

CENK İÇİN İTALYA İDDİASI!

İngiliz basınında yer alan haberde Cenk Tosun için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalya Serie A ekiplerinden Inter'den ayrılması beklenen Alexis Sanchez'in yeni adresinin Everton olabileceği, takasta ise Cenk Tosun'un kullanılabileceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...