Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 07:21

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın Devler Ligi hedefi

Beşiktaş'ın teknik patronu Sergen Yalçın, "Borussia Dortmund önünde bugün 5-6 farklı isim sahada olacak. Puansız kapatmak istemiyoruz. Devler Ligi bize tecrübe kattı" dedi

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın Devler Ligi hedefi
beşiktaş,,segen yalçın,,şampiyonlar ligi,,borussia dortmund,

Borussia Dortmund maçına yönelik bir basın toplantısı yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Oyuncular sık maç yapmaktan yoruluyor. Her futbolcuyu belli bölümlerde kullandığımız için yarın (bugün) daha dinç 5-6 farklı oyuncuyla başlamayı düşünüyorum. Onları dinlendirmeye çalışıyoruz. Dortmund karşısında puan veya puanlar almak istiyoruz. Önceki maçlar iyi değildi. Bu ligi puansız kapatmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

SAKATLIKLARDAN ÇEKTİK

"Sezon bittiğinde geniş bir kadro kurduk. Her kulvarda mücadele edebiliriz diye düşünürken, fazla sayıda yaşadığımız sakatlıklar planlarımızı, antrenmanlarımızı bozdu" diyen Sergen Hoca, "Bu oyunun içinde her zaman sakatlıklar, sıkıntılar önümüze çıkıyor. Bunları lehimize çevirmek için mücadele ediyoruz. Şampiyonlar Ligi'nin bize kattığı en büyük şey tecrübe oldu. Oyuncularla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

KARTAL PRESTİJ İÇİN

Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı beş maçı da kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, bu akşam Avrupa’ya veda maçına çıkıyor. Grubu puansız kapatmak istemeyen siyah beyazlıların Avrupa Ligi iddiası da bulunmuyor. Borussia Dortmund’un da ilk iki şansı, Sporting Lizbon’a 3-1 kaybettiği maçın ardından kalmamıştı. Beşiktaş son çalışmasını dün akşam yaparak maç saatini beklemeye başladı.

C GURUBUNDA PUAN DURUMU

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın Devler Ligi hedefi

DORTMUND BEŞİKTAŞ İLK 11’LER

Borussia Dortmund: Hitz, Emre Can, Hummels, Pongracic, Meunier, Reinier, Witsel, Bellingham, Reus, Wolf, Tigges

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Mehmet, Ghezzal, Can, Atiba, Larin, Batshuayi

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın Devler Ligi hedefi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...