Tgrt Haber
11 Eylül 2021 07:44

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı ilk maçına çıkıyor

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'e Yeni Malatyaspor önünde on birde yer verecek. Takımın saha içi organizasyonu yıldız oyuncu üzerinde şekillenecek.

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı ilk maçına çıkıyor
miralem pjanic,beşiktaş

Beşiktaş’ın son günde Barcelona’dan renklerine kattığı Miralem Pjanic, siyah beyazlı taraftarların karşısına çıkıyor.

Beşiktaş tercihiyle Avrupa’da en çok konuşulan transferlerden biri hâline gelen Boşnak oyuncu, Bosna Hersek Millî Takımı’ndan döner dönmez idmana çıkarak Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da takdirini kazandı. Oyuncusuyla bir görüşme yapan Sergen Hoca, “Ben oynamaya hazırım” cevabını alınca kadroya Pjanic’in üzerine şekillendirmeye karar verdi. Sergen Hoca, maçın gidişatına göre ikinci yarıda kenara alarak B. Dortmund maçı için dinlendirecek.

Yeni Malatyaspor karşısında takımın saha içi liderliğini Pjanic üstlenecek. Oyunu yönlendirme görevi verilen yıldız oyuncu taraftarların karşısına çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın gol silahı ise Batshuayi olacak. Belçikalı yıldız golcü forma giydiği iki karşılaşmada gol atamamış ancak futboluyla taraftarın gönlünü fethetmişti. Malatya maçıyla birlikte zorlu bir periyoda girdiklerini söyleyen Sergen Yalçın oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Herkesin kendisine çok iyi bakmasını ve hazır olmasını istiyorum” ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...