Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2022 16:45

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi hacamat yaptırdı

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Michy Batshuayi, lige verilen arada hacamat yaptırdı. Kaçırdığı gollerle siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çeken Batshuayi'nin bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi hacamat yaptırdı
Beşiktaş,Michy Batshuayi

Süper Lig'e iyi birgiriş yapamayan ve teknik direktör değişikliğini giden Beşiktaş'ın forveti Michy Batshuayi, bu sezon attığı gollerin yanı sıra kaçırdıklarıyla da gündemden düşmüyor. Çok sayıda gol fırsatını harcayan Belçikalı oyuncu, lige verilen arada hacamat yaptırdı.

TARAFTAR YORUM YAĞMURUNA TUTTU

Belçikalı golcü, hacamat yaptırdığı anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Bu görüntü sosyal medyada yüksek etkileşim aldı. Taraftarlar golcü oyuncunun paylaşımını yorum yağmuruna tuttu ve 'Kaçırdığı pozisyon sayısı kadar hacamat yaptırmış' şeklinde sitem dolu yorumlar yapıldı.

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi hacamat yaptırdı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...