Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 14:10

Beşiktaş'ta Nainggolan ısrarı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Belçikalı on numaranın inadını kırmak isteyen siyah-beyazllar daha önce yıldız oyuncuya yaptığı teklifi yeniledi. İtalyan basını, Kara Kartal'ın Radja Nainggolan'ı ikna etmek için yükselttiği rakamla Inter'den ayrılma ihtimali her geçen gün artan oyuncuyu ikna edebileceğini yazdı.

Beşiktaş'ta Nainggolan ısrarı! Son dakika transfer haberleri
Alex Teixeira,Beşiktaş,Radja Nainggolan

10 numara transferi için uzun süredir Alex Teixeira ile görüşen Beşiktaş, sambacının bitmek bilmeyen nazları yüzünden rotasını İnter'in Belçikalı yıldızı Radja Nainggolan'a çevirmişti. 33 yaşındaki futbolcuya 2 yıl için 3 milyon euro teklif eden siyah-beyazlı yönetim, rakam yükseltti.

Fotomaç'ın haberine göre; İtalya'da kalmak isteyen Nainggolan'a yeni bir teklif yapıldığı ve sezon başı 1.7 milyon euro'dan 2 yıl için 3.4 milyon euro önerildiği kayedildi. İtalyan basınında da yer alan haberlerde 33 yaşındaki futbolcunun İnter'de devam etmesinin zor olduğu belirtilerek "Radja için Türkiye iyi bir seçenek" yorumları yapıldı.

Öte yandan Nainggolan'ın sözleşmesini feshetmek için İnter'den 2 milyon euro istediği, İnter'in ise 1.2 milyon euro verebileceğini oyuncuya ilettiği ifade edildi. Belçikalı orta saha oyuncusu, geçen sezon kiralık gittiği Cagliari ile Serie A'da 26 maçta 1 gol atmıştı.

RADJA NAİNGGOLAN KİMDİR?

Radja Nainggolan, 4 Mayıs 1988’de Belçika’nın Antwerp kentinde dünyaya gelen kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Belçika Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.

Radja Nainggolan, futbol yaşantısına 2000 yılında Germinal Beerschot takımının alt yapısında başladı. 5 sene boyunca burada futbol oynadıktan sonra, 2005 yılında Piacenza’nın alt yapısına geçiş yaptı. 2007 yılında ise gösterdiği performans sayesinde A takıma yükseltilerek profesyonel sözleşmeye imza attı. 2007 yılından 2010 yılına kadar Piacenza’nın formasını 71 kez giyen Radja, 4 kez de gol sevinci yaşadı. 2010 yılında Cagliari’ye kiralık olarak gönderildi. Burada yarım sezonda 7 maça çıktı ve sezon sonunda bonservisi ile beraber Cagliari’ye transfer oldu.

2010 yılında başladığı kariyerine 2014 yılına kadar bu takımda devam etti ve bu 4 sezon içerisinde 131 maça çıkıp 7 de gol atma başarısı gösterdi. 2014 yılında Roma’ya 3 Milyon Euro karşılığında kiralandı. Roma’da 17 maça çıkıp 2 kez fileleri havalandırdı ve sezon sonunda bu sefer 15 Milyon Euro bonservisiyle bedeliyle beraber Roma’ya transfer oldu.

Radja Nainggolan’nın Milli Takım Kariyeri

Radja Nainggolan, milli formayı kariyerinde ilk olarak 2004 yılında Belçika U-16 takımına davet edildi ve burada 2 maçta forma giydi. 2007 yılında Belçika U-19 kadrosunda yer aldı. Sonrasında da Belçika U-20 ve Belçika U-21 takımlarına davet edildi. Genç takımlarda 18 maça çıktı ve 1 kez gol atma başarısı gösterdi. 2009 yılında ise ilk kez Belçika A Milli Takımı’na katıldı. Burada kariyeri boyunca 5 maça çıkıp 1 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...