Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2021 07:02

Beşiktaş’ta Teixeira çılgınlığı

Siyah Beyazlı taraftarlar 10 numara transferi için başrolü oynuyor. Süper yıldızın eşinin hesabı bile 'Come to Beşiktaş' yağmuruna tutuldu. Yönetim de işi büyük ölçüde bitirdi.

Beşiktaş’ta Teixeira çılgınlığı
Alex Teixeira,beşiktaş,süper lig,transfer,son transferler

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı yıldız futbolcu Alex Teixeira için herkes seferber oldu. Bir yandan yönetim bir yandan taraftar hareket ederken yıldız futbolcunun transferi yüzde 99 tamam, iş imzaya kaldı.

DUBAİ'DEN GÜZEL HABER

Beşiktaş'ta merakla beklenen Alex Teixeira transferi sonunda gerçekleşiyor. Aslında Brezilyalı yıldız geçtiğimiz hafta siyah beyazlı formayı giyecekti ama Katar'dan gelen baş döndürücü teklif rötar yaptırdı. Beşiktaş'ın yıllık 2 milyon avroluk teklifine karşılık Birleşik Arap Emîrlikleri takımı Sharjah tam 6 milyon avro önerdi. Bunun üzerine Brezilyalı yıldız teklifi değerlendirmek ve menajeriyle görüşmek için Dubai'ye gitti. Her ne kadar iki teklif arasında uçurum bulunsa da Teixeira, Arap Yarımadası'ndan gelen teklife 'Evet' demedi.

TARAFTARIN GÜCÜ

Çünkü özlediği Şampiyonlar Ligi'nde tekrar forma giymeyi çok istiyordu. Beşiktaş formasıyla bu sezon göstereceği performansla değerini ikiye katlayacağını da hesap etti. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş taraftarı devreye girdi... Siyah beyazlılar taraftarlar, 31 yaşındaki yıldızın Beşiktaş'a gelmesi için sosyal medyada seferber oldu. Teixeira ve eşinin hesapları on binlerce Beşiktaş mesajıyla doldu. Bu durumdan çok etkilenen Brezilyalı yıldız, siyah beyazlı yöneticilerle görüşme kararı aldı.

İMZAYA KALDI: YÜZDE 99 TAMAM

Siyah beyazlı yöneticiler transferi için çok uğraştığı Alex Teixeira'yı resmen kadroya katmaya çok yaklaştı. Üç milyon avro imza parası isteyen Teixeira'nın menajeri büyük ölçüde ikna edildi. Eğer imza parası için 1,5 milyon avro kabul edilirse Brezilyalı süper yıldız Beşiktaş formasını giyecek. Kulüp kariyerinde Shakhtar ile özdeşleşen ve en yüksek piyasa değeri olarak 30 milyon avroyu gören Alex Teixeira’nın aktüel piyasası 7 milyon avro.

RAKİP BAŞAKŞEHİR

Son şampiyon Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam saat 19:00'da Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde basına kapalı olarak oynanacak.

ÂDEM LJAJİC'İ HIRS BASTI

Yönetim ve teknik heyetin göndermek istediği ancak sözleşmesi devam eden Âdem Ljajic'i hırs bastı. Takımda kalmak isteyen Boşnak asıllı futbolcu, idmanların en çalışkan ismi olmasıyla dikkat çekiyor. Öte yandan siyah beyazlılar hazırlıklarını dün çift idman yaparak sürdürdü.

SÜRPRİZ İSTİFA: TORUNOĞULLARI BIRAKTI

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları transfer komitesindeki görevinden istifa etti. Sağlık sorunları sebebiyle sürekli Hollanda'ya giden siyah beyazlı yönetici, Sevilla'da forma giyen Luuk de Jong ile yaptığı görüşmelerde büyük mesafe katetmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...