Tgrt Haber
29 Haziran 2021 11:40

Beşiktaş'tan 2 sambacıya teklif

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak, ligde ve kupada da yeniden şampiyon olmayı hedefleyen Beşiktaş transferde ince eleyip sık dokuyor. Siyah-beyazlıların ana planı orta sahayı hedefinde belirlediği oyuncularla güçlendirmek.

Beşiktaş'tan 2 sambacıya teklif
Beşiktaş,Josef de Souza,Alex Teixeira,Fernando Lucas Martins

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda 10 numara pozisyonu için Alex Teixeira ile görüşmelerde sona gelindi. Bonservisi elinde olan oyuncunun yakın arkadaşı olan Josef de Souza transferde büyük rol oynadı. Yıldız oyuncu kendisine sunulan 2 milyon euroluk yıllık ücreti kabul etti.

BİR BREZİLYALI DAHA YOLDA

Sergen Yalçın’ın çok istediği Alex Teixeira'nın ardından kadroya bir Brezilyalının daha katılması planlanıyor; Fernando Lucas Martins... Çin'in Beijing Guoan takımında oynayan ancak vize problemleri sebebiyle ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Beijing Guoan'a kiralama teklifinde bulunuldu. Çin kulübü ile görüşmeler devam ederken Fernando'ya ise yıllık 1,8 milyon avro önerildi. 29 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ın teklifini kabul ederken iki takımın anlaşmasını beklemeye geçti.

ADEM LJAJİC'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Beşiktaş’ta bekleneni bir türlü veremeyen Adem Ljajic’in talipleri artıyor. Boşnak asıllı oyuncuya İtalyan kulübü Genoa ve Torino’nun adından Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor da el attı. Akdeniz ekibinin Beşiktaş ve oyucuyla görüşerek transferi bitirmek istediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...