Tgrt Haber
25 Kasım 2021 18:35

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer çalımı! Caleb Ekuban...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde istediği puanları toplayamayan ve kötü bir dönem geçiren Beşiktaş'ta gözler ara transfer dönemine çevrildi. Ocak ayında kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlıların, Trabzonspor'un eski yıldızı Caleb Ekuban'ı gündemine aldığı ve Ganalı futbolcunun kulübü Genoa ile temaslara başladığı belirtildi.

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer çalımı! Caleb Ekuban...
​Süper Lig,Beşiktaş,Trabzonspor,Caleb Ekuban

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, bu sezon kötü bir başlangıç yaptı. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin oldukça uzağında kalan siyah-beyazlılar, gözünü ara transfer dönemine çevirdi. Larin ile sözleşme görüşmelerinin tıkanması ve Batshuayi'nin yanına kaliteli bir golcü takviyesi daha yapmak isteyen Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızı Caleb Ekuban'ı gündemine aldı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Sabah'ın haberine göre siyah-beyazlı kulüp, sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak İtalyan ekibi Genoa'ya transfer olan Ganalı futbolcu için girişimlere başladı. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği ve İtalyanlara ocak ayında resmi teklifini ileteceği kaydedildi. Trabzonspor'un da Djaniny'e gelen cazip tekliflerin ardından Ekuban'a ilgisi olduğu biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...