Tgrt Haber
03 Ocak 2015 21:30

Bilic'in sürpriz silahı

Beşiktaş'ta Atiba ve Necip'in yokluğunda Veli ile birlikte görev yapacak Oğuzhan, Bilic'in derbide kritik rolü üstlenecek futbolcusu olacak.

Bilic'in sürpriz silahı

Beşiktaş'ta derbide belirleyici rol oynayacak futbolcuların başında Oğuzhan Özyakup gelecek. Galatasaray orta sahasasında yer alan Selçuk ve Melo gibi iki önemli oyuncu karşısında Veli ile birlikte mücadele edecek olan Oğuzhan'ın performansı maçın kaderini etkileyebilir. Son dönemde inişli çıkışlı bir form grafiğine sahip olan 22 yaşındaki futbolcu, derbide hem savunmaya, hem de hücuma katkı sağlamaya çalışacak. Oğuzhan ile son bir hafta içinde sıksık özel olarak görüşen Bilic, maça yapacağı katkının takım arkadaşlarını da doğrudan etkileyeceğini ve derbideki önemini genç oyuncuya vurgulamaya çalıştı.
 
Orta sahada defansif özellikleri ağır basan isim olarak göze çarpan Veli'ye Oğuzhan'ın yardımı kadar Sosa'nın da vereceği destek skoru doğrudan etkileyecek. Arjantinli'nin hücumdaki etkinliğini oyunun savunma kısmına da yansıtması, Bilic'ın 3 puan stratejisinin önemli unsurlardan biri olacak.
 
Sakatlıktan kurtulan ancak henüz eski performansına ulaşamayan Demba Ba ise son bir haftadır yoğun tempoda derbiye hazırlandı. Yıldız futbolcu ideal formuna kavuşmak için antrenmanlardan sonra yaptığı özel çalışmalarla Galatasaray karşısında takımına en yüksek katkıyı vermek için mesai harcadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...