Tgrt Haber
17 Kasım 2014 21:49

Brezilya'da kaptanlık krizi

Thiago Silva kaptanlığı kaptırdığı Neymar'a kendisiyle ilgili bu konuda konuşmadığı için kızgın olduğunu söyledi.

Brezilya'da kaptanlık krizi

Dünya Kupası yarı finalinde 7-1'lik Almanya ve üçüncülük maçında 3-0'lık Hollanda yenilgileri sonrası kaptanlığı alınan Brezilyalı Thiago Silva tepkili.

Paris Saint Germain'li oyuncu, Brezilya'nın Salı günü Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında tepkisini dile getirdi.

Teknik direktörlüğe Dunga'nın gelişinin ardından forma şansı bulamayan tecrübeli defans oyuncusu, kaptanlığının alınmasına kızgın olduğunu söyledi.

Silva, "Açıkçası bunu beklemiyordum. Kaptanlığımın alınmasından mutsuz olduğumu açıklamazsam yalan söylemiş olurum. Adeta bana ait bir şey elimden alınmış gibi hissediyorum. Bu bana acı ve mutsuzluk verdi" diye konuştu.

Yeni kaptan Neymar'a da tepki gösteren 30 yaşındaki oyuncu, "Kaptanlığım alındıktan sonra kimse benimle konuşmadı. Yeni kaptan Neymar konuyla ilgili olarak bana tek kelime etmedi" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu buna karşın kulübede oturmaya hazır olduğunu belirterek, "David Luiz ve Miranda gibi kaliteli oyuncularımız var. Formanın zor olduğunu biliyordum, ancak böyle birden ilk 11'den alınmayı da beklemiyordum. Ancak formam için savaşacağım" ifadesini kullandı.

Thiago Silva'nın forma şansı bulamadığı son 5 maçlık dönemde Brezilya kalesinde gol görmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...