Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2021 07:37

Burak Elmas: Soyunma odasından ses kaydı alan gözlemci yakaladık

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisinde soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladıklarını açıkladı.

Burak Elmas: Soyunma odasından ses kaydı alan gözlemci yakaladık
burak elmas,galatasaray,tff,nihat özdemir,derbi,fenerbahçe,ses kaydı

TFF başkanlığı için hazırlananların ve Nihat Özdemir’in altını oyanların olduğunu söyleyen Elmas, “Ben sorun çıkaranları isim vererek Nihat Bey’e ilettim. Ne söylediğimi anlatsam yer yerinden oynar” dedi. Elmas, ayrıca Fenerbahçe derbisinde soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladıklarını açıkladı.

NİHAT ÖZDEMİR’İN ALTINI OYUYORLAR

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın dün gazetecilerle sohbet toplantısı vardı. En çarpıcı ifadeler Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi ve içeride yaşananlar hakkında geldi. Elmas, TFF’de seçime girmek isteyen ve bu kaostan beslenen gruplar olduğunu belirtip “Nihat Özdemir sıkıntılarımızı dinliyor, çözüm için uzlaşmaya çalışıyor. Bence TFF Başkanlığı için hazırlanan gruplar var ve bu yüzden Nihat Bey’in altını oyuyorlar. Bunu kendisine de söyledim isim vererek” dedi.

“NE SÖYLEDİĞİMİ ANLATSAM YER YERİNDEN OYNAR”

“Bu sitemden beslenenler var. Bazıları Mercedes otomobile binmek için göreve geliyor” diyen Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, “Açıklasınlar listeyi kimler kaç tane araç kullanıyor, ailelerine hangi araçlar tahsis edilmiş. Bunlar kulüplerin parasıyla karşılanıyor. Nihat Bey masaya çözüm iradesi ile oturuyor. Ama çözümsüzlükten beslenerek orada kalmaya çalışan 40-50 kişi bulunuyor. Nihat Bey’e ne söylediğimi anlatsam yer yerinden oynar” ifadesini kullandı.

GİZLİ SES KAYDI YAPAN GÖZLEMCİYİ YAKALADIK

Başkan Burak Elmas, olayların da yaşandığı ve sarı kırmızılı kulübe ağır faturanın çıktığı Fenerbahçe derbisinde soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladıklarını belirterek “Bazı gazetecilerle birlikte çalışarak raporları sızdıran gözlemciler var. Koridorlarda işine geleni yazıp işine gelmeyeni yazmayan gözlemciler var. Hakem raporunu değiştiren hakem gözlemcileri var. Sistemin her tarafı çürük olduğu için bunun tamamını düzeltmeye yönelik bir çalışma var” dedi.

9 HAKEM İSTENMİYOR

Çözüm önerisini de sunan Elmas “Sürekli hakem hatalarını konuşursak bu çemberden çıkamayız. Asıl yapılması gereken bozuk sistemi ve bundan faydalanan kişileri değiştirmeliyiz. Türk futbolunun değerini artırmanın yolu budur. Hakemlik müessesinin çalışmadığı ortada. Sistematik olarak her takıma karşı hata yapılıyor. Kulüpler Birliği 9 hakemin maç yönetmesini istemiyor. Bazıları FIFA kokartlı. Eğer sistemi düzeltemezsek seneye 9 hakem daha olur” diye konuştu.

LİGDE BİTEN BİR ŞEY YOK

Cimbom’un patronu Burak Elmas, şampiyonluk yarışı için de “Daha hiçbir şey bitmedi, ligde herkes herkese puan kaybedebiliyor. Trabzonspor iyi bir takım. Şu ana kadar iyi bir sezon geçirdiler. Ciddi bir avantajları var, Avrupa'da maç oynamıyorlar. Lazio maçından sonra en az şubat ayına kadar bizim de maçımız yok. Lige daha fazla konsantrasyon sağlayacağız. Bu 14 puanlık farkın böyle kalmayacağından eminim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...