Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 17:20

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan müjde: Kerem Aktürkoğlu ile prensipte anlaşıldı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, transferlerle ilgili çalışmaların başladığını açıkladı. Elmas, Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşmede prensipte anlaşıldığını belirtti. Gedson Fernandes hakkında da konuşan Elmas, "Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan müjde: Kerem Aktürkoğlu ile prensipte anlaşıldı
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,Türkiye Futbol Fedarasyonu,Transfer

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda, Fenerbahçe derbisi sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı toplantıya değindi. 

“KONUŞMALARI AÇIKLARSAM YER YERİNDEN OYNAR”

Elmas, Galatasaray'da sorunlara sebep olanların isimlerini vererek, Nihat Bey'e bütün bilgileri ilettim. Benim gördüğüm Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçimlere hazırlanan gruplar var. Yani sonraki seçimlere hazırlanan gruplar var. Buradaki gruplar arasında bir mücadele var. Sadece kulüplere değil, birbirlerine karşı verdikleri bir mücadele de var. Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer kulüpleri Nihat Bey ile kavga ettirerek, bir takım operasyonlarla Nihat Bey'i de zor durumda bırakmak isteyen birkaç grubun olduğunu düşünüyorum. Bunu da Nihat Bey'e söyledim. Oradaki konuşmaları bugün kamuoyuna açıklasam yer yerinden oynar" şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan müjde: Kerem Aktürkoğlu ile prensipte anlaşıldı

"OCAK AYINDA GEREKLİ HAMLELERİ YAPACAĞIZ"

Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak transfer edilen Portekizli futbolcu Gedson Fernandes ile ilgili bir soru üzerine Burak Elmas, "Gedson Fernandes'in durumu ortada. Daha transfer dönemi açılmadı. Benfica kulübü bizim ilgimizi biliyor. Fernandes'in de bize ilgisi aşikar. Listemizde başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Transferin büyük bölümünü yaptık. Gerekli takviyeleri de yapacağız" diye cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan müjde: Kerem Aktürkoğlu ile prensipte anlaşıldı

"KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIK"

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini uzatma konusunda görüşmeler yaptıklarını belirten Elmas, "Sözleşmesini uzatma için prensip anlaşmasına vardık. Sözleşmesi toplamda 5 yıllık olacak. Sözleşmede çıkış maddesi bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Elmas, Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed'in opsiyonunu kullanma konusunda aralık ayı sonuna kadar zamanları olduğunu söyledi.Elmas, altyapıdan yetişen genç futbolcu Bartuğ Elmaz ile de yeni sözleşme imzalamak istediklerini sözlerini ekledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...