Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 12:49

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’tan Valentin Rosier açıklaması! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Valentin Rosier transferiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’tan Valentin Rosier açıklaması! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Burak Elmas,Valentin Rosier

Dört büyük kulübün başkanları Habertürk TV’de Türk futbolunun sorunlarını masaya yatırdı. Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta geçiren ve gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Fransız sağ bek Rosier ile Galatasaray’ın da ilgilendiği iddia edilmişti. Portekiz basını sarı-kırmızılıların Rosier’in bonservisi için Sporting ile anlaştığını öne sürmüştü. Galatasaray Başkanı Burak Elmas bu iddiayı yalanladı.

Habertürk TV’ye konuşan Başkan Elmas, “Biz ‘Ben Beşiktaşlıyım’ diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz. Rosier gündemimizde yok” dedi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de ricası üzerine Galatasaray’ın Valentin Rosier için yaptığı girişimlerden vazgeçtiği öğrenildi.

VALENTİN ROSİER KİMDİR?

19 Ağustos 1996 yılında Fransa’da doğan Valentin Rosier, futbola 2002 yılında FC Albiassain altyapısında başladı. Sağ bek, 2015 yılına kadar 5 ayrı altyapıda top koşturdu.

2015-2016 sezonunda Rodez AF altyapısından A takıma çıkarılan oyuncu, tam 1 sezon sonra dikkat çekici oyunu ile Fransa’nın Dijon takımına transfer oldu. Dijon takımında 3 sezon top oynayan bek, 78 maça çıktı. 2019-2020 sezonunda 5 milyon Euro ve bir futbolcu karşılığında Sporting CP takımına transfer oldu. Ayrıca 5 sezonda 3 ayrı kulüpte forma terleten Valentin Rosier’in hiç golü bulunmuyor.

Ülkesi Fransa’nın da U21 takımında da oynayan sağ bek, 4 defa maça çıktı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...