Tgrt Haber
06 Ağustos 2021 18:56

Son dakika: Fenerbahçe, Bursaspor'dan Burak Kapacak'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, Bursaspor'dan Burak Kapacak ile anlaşma sağlandığını ve sağlık kontrollerinin ardından resmi imzaların atılacağı belirtildi.

Son dakika: Fenerbahçe, Bursaspor'dan Burak Kapacak'ı kadrosuna kattı
Son dakika,Fenerbahçe,Bursaspor,Transfer,Burak Kapacak

Fenerbahçe, Burak Kapacak transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekip, TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor'dan 21 yaşındaki genç oyuncuyla anlaşmaya varıldığını duyurdu.

RESMİ İMZALAR ATILACAK

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Bilgilendirme | Fenerbahçemiz, Bursaspor Kulübü’nde forma giyen Burak Kapacak ve Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacaktır." denildi.

Burak Kapacak'ın adı Fransız ekibi Bordeaux ile anılıyordu. Bordeaux transferi bitirmek üzereyken Fenerbahçe devreye girdi ve oyuncuyu kadrosuna kattı. Burak Kapacak geçen sezon TFF 1. Lig'de 31 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...