Tgrt Haber
29 Eylül 2014 20:19

Carlos: Galibiyet doğru zamanda gelecektir

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Carlos: Galibiyet doğru zamanda gelecektir
carlos, sivasspor, galibiyet,

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İstasyon çalışması yapan futbolcular, daha sonra oyun formunda 3 takım halinde hücum organizasyonu çalıştı. Yan top çalışmasıyla devam eden idmana, sağ arka adalesindeki ağrı nedeniyle kaleci Ertuğrul Taşkıran katılmadı.

Carlos, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi oynadıklarını ancak sadece güzel oyunun iyi sonuç için yeterli olmadığını söyledi.

Galatasaray maçında iyi şeyler yapmalarına rağmen eksik yaptıkları çok şey de olduğunu dile getiren Carlos, "Mesela çok fazla gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. İlk yarıda maç, farklı şekilde lehimize sonuçlanabilirdi ama çok fazla gol pozisyonunu değerlendiremedik ve çok fazla da hata yapıp gol pozisyonu verdik. Galibiyet doğru zamanda gelecektir. Doğru ve iyi bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

Carlos, sakatlıkları geçen ve Galatasaray maçında formalarına kavuşan John Utaka ve Macauley Chrisantus'un performanslarını beğendiğini belirtti.

Gençlerbirliği maçına da değinen Carlos, "Takımımız bu şekilde ilerlerse çok yakın bir zamanda ilk galibiyetimizle tanışırız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...