Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Eylül 2021 18:55

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Emre Belözoğlu tepkisi!

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu'nun ismi gündeme gelirken, yeşil-mavililerin başkanı Tahir Kıran bu iddiaları sert bir dille yalanladı. Kıran, "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Emre Belözoğlu tepkisi!
​Süper Lig,Bülent Uygun,Çaykur Rizespor,Emre Belözoğlu,Tahir Kıran

Süper Lig'in ilk 6 haftasında yalnızca 1 puan toplayabilen ve geçtiğimiz günlerde teknik direktör Bülent Uygun'la yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da Emre Belözoğlu ismi gündeme gelmişti. Karadeniz ekibinin başkanı Tahir Kıran ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Tahir Kıran, Çay TV'ye yaptığı açıklamada, "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam." diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Emre Belözoğlu tepkisi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...