Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2021 19:49

Romanya'da gündem oldu! Alexandru Cicaldau...

Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın sezon başında 6.5 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau performansıyla dikkat çekti. Sarı-kırmızılı takımın orta sahasının kilit isimlerinden olan Rumen yıldız, ülkesinde de gündem oldu. Gazeta Sportulilor'da yapılan oylamada 3 kategoride en yüksek oyu alan Cicaldau, kasım ayının en iyi Rumen futbolcusu seçildi.

Romanya'da gündem oldu! Alexandru Cicaldau...
Galatasaray,Alexandru Cicaldau

Galatasaray'ın Rumen yıldızı Alexandru Cicaldau ülkesinin önemli gazetelerinden olan Gazeta Sportulilor'da kasım ayının en iyi oyuncusu seçildi. Ayın oyuncusu ödülü için; Cibrian Deac (CFR Cluj), Alexandru Cicaldau, (Galatasaray) Vadim Rata, (FC Voluntari) Iasmin Latovlevici (FC Argeș) ve Nicolae Stanciu (Slavia Prag) aday gösterildi.

ÜÇ KATEGORİDE DE BİRİNCİ!

Sportulilor editörleri, gazete okuyucuları, eski futbolcular ve önemli teknik direktörlerin kullandığı oylar sonucunda 3 kategoride de en yüksek oyları alan Alexandru Cicaldau kasım ayının en iyi Rumen futbolcusu seçildi.

Galatasaray'ın Universitatea Cravio'dan 6.5 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Cicaldau bu sezon sarı-kırmızılı formayla Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde 18 maça çıktı. Rumen yıldız bu müsabakalarda 4 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...