Tgrt Haber
25 Ocak 2022 13:25

Cyle Larin savaşı kızışıyor! Menajeri 4 büyükleri birbirine düşürdü...

Son dakika haberi: Süper Lig'de tüm kulüpler transfer çalışmalarını sürdürürken gözler Cyle Larin'in vereceği karara çevrildi. Pazarlıklardaki tutumuyla Beşiktaş yönetimini çıldırtan menajerin Cyle Larin'i Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a teklif ettiği ifade edildi.

Cyle Larin savaşı kızışıyor! Menajeri 4 büyükleri birbirine düşürdü...
​Beşiktaş,Cyle Larin,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin'le yaptığı pazarlıklardan şu ana kadar sonuç almayı başarabilmiş değil. Yapılan tüm görüşmelerde yüksek maaş talebiyle siyah-beyazlıların tepkisini çeken menajer Mavromaras'tan gündeme bomba gibi düşecek bir hamle geldiği iddia edildi.

MENAJERİ ORTALIĞI KIZIŞTIRIYOR!

İddialara göre Kanadalı menajer; Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la temasa geçti ve 3 kulübe de Cyle Larin'i teklif etti. Takvim'in haberine göre; yaşanan bu gelişmeyle ilgili Larin'in bilgisi olmadığı, Mavromaras'ın piyasayı kızıştırmak amacıyla bu adımı attığı öğrenildi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un şu anda Beşiktaş'la sözleşmesi devam ettiği için Larin konusunda herhangi bir adım atmadığı belirlense de Kanadalı yıldız ve siyah-beyazlılar arasındaki görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa, 3 kulüpten de teklif gelebileceği ifade ediliyor.

750 BİN EURO'LUK FARK VAR!

Menajer Mavromaras, Beşiktaş'la yaptığı son görüşmede 2 milyon 750 bin Euro'luk talebini yinelemişti. Başkan Ahmet Nur Çebi ise son olarak bonuslarla beraber 2 milyon Euro'ya kadar çıkmış ve "Artık bu son teklifimiz" ifadesini kullanmıştı. Çebi'nin Aboubakar da olduğu gibi maaş konusunda ince eleyip sık dokuduğu biliniyor. Larin konusunda yaşanacak yeni gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...