Tgrt Haber
12 Eylül 2014 18:57

Demba Ba'dan Chelsea itirafı

Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Chelsea'den transfer ettiği Senegalli golcü Demba Ba, Chelsea'den kendi isteği ile ayrıldığını, Mourinho'nun gitmesini istemediğini söyledi.

Demba Ba'dan Chelsea itirafı
beşiktaş, chelsea, demba ba,

Beşiktaş'ın Senegalli forveti Demba Ba, "Mourinho, beni Chelsea'de tutmak istemişti" dedi. Yaz transfer döneminde İngiltere Premier Ligi devi Chelsea'den ayrılarak siyah beyazlılara transfer olan Ba, Daily Star'a transferiyle ilgili itiraflarda bulundu. Verdiği özel röportajda "Ayrılma tercihimi kullandım" diyen Senegalli golcü şunları kaydetti: "Her zaman yedek kulübesinde olmak zordur, ama yapmanız gereken tek şey başınızı dik tutmak ve sıkı çalışmak. Kalabilirdim, çünkü Jose ile konuştum ve benim sezon sonuna doğru sergilediğim performanstan çok etkilendiği izlenimi uyandırdı. Bu sezon daha iyi bir pozisyona sahip olabileceğimi, takımda kendime daha fazla yer bulabileceğimi anlattı, ama yine de gitmek ve havamı bulmak istedim. Bir başka kulüpte oynama şansını tercih ettim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...