Tgrt Haber
29 Aralık 2014 19:30

Demba Ba'dan Giresse'e tepki

Beşiktaş'ın forveti Demba Ba, kendisini 2015 Afrika Uluslar Kupası aday kadrosuna almayan Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Alain Giresse'yi eleştirdi.

Demba Ba'dan Giresse'e tepki
demba ba, giresse, tepki,

Ba, 17 Ocak-8 Şubat'ta Ekvator Ginesi'nde düzenlenecek 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek Senegal Milli Takımı'nın 28 kişilik aday kadrosuna çağrılmamasını ülkesinda yayımlanan Stades gazetesine değerlendirdi. Daha önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "dembabafoot" isimli hesabından teknik direktör Alain Giresse'nin kendisini "takıma almama gerekçelerini öğrenmek ve hepsini bir bir çürütmek için sabırsızlandığını" ifade eden futbolcu, "Kadroya bakınca teknik direktörle değil, bir kuklayla çalıştığımız görülüyor. Çünkü bazı kararları onun vermediği açıkça ortada. Tunus'a yenildiğimiz maçın ardından şaşkın biçimde soyunma odasına geldi ve konuşmasına nereden başlayacağını dahi bilmiyordu" iddiasında bulundu. 29 yaşındaki golcü, yaşadığı sakatlıkların Giresse tarafından bahane edildiğini anlatarak, "Yıllar önce bacağım kırılmıştı ama devamında 3,5-4 yıl boyunca İngiltere'de futbol oynadım ve sakatlık nedeniyle yalnızca 2 maç kaçırdım. Ne Newcastle United ne de Chelsea'de sakatlık yüzünden oynamadığımı hatırlamıyorum. Beşiktaş'ta ise 2 hafif sakatlık yaşadım. Giresse, sakatlık bahanesinin arkasına saklanmamalı. Bu sezon Avrupa kupalarında 8 gol attım. Ligde de birçok golüm var. Bana 3 günde bir maç oynayamayacağımı söylüyor. Perşembe ve pazar günleri maç oynamak, 3 günde bir sahaya çıkmak anlamına gelmiyor mu? Hikaye anlatmak yerine gerçek sebepler bulmalı" yorumunu yaptı.

Fenerbahçeli Moussa Sow'un da aday kadroda yer aldığı Senagal, Gana, Cezayir ve Güney Afrika ile C grubunda mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...