Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2014 17:08

Denizlispor nefes aldı

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu, "Şanlıurfaspor maçından aldığımız üç puanla kendimize geldik" dedi.

Denizlispor nefes aldı
denizlispor, nefes, 3 puan,

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un Kulüp Başkanı  Hasan Kıbrıslıoğlu, Şanlıurfaspor karşısında kazandıkları üç puanla takımın  kendine geldiğini söyledi. Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahadaki güzel  mücadeleden dolayı teknik ekibi ve futbolcuları kutladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve diğer  protokol üyelerinin kulüp ziyaretinin futbolculara olumlu yansıdığını ifade eden  Kıbrıslıoğlu, başta Bakan Zeybekci olmak üzere protokol üyelerine destekleri için  teşekkür etti. Kıbrıslıoğlu, kaliteli bir ekip olduklarını fakat bunu oynadıkları  birçok maçta skora yansıtamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını, Şanlıurfaspor  maçında bu sorunu giderdiklerini belirtti.
 
Kıbrıslıoğlu, şunları söyledi: "Şanlıurfaspor maçından aldığımız üç puanla kendimize geldik. Bizim  için kırılma noktası olarak gördüğümüz bir maç oynadık. Bu maçtan mutlaka 3  puanla ayrılmak zorundaydık. Çünkü üst sıralara doğru yükselişe geçmemiz için  Şanlıurfaspor maçını kazanmak istiyorduk. Aksi takdirde alt sıralarda sıkıntı  yaşayabilirdik. Şanlıurfaspor maçını kazanarak bu sıkıntıdan biraz uzaklaştık.  Maçın son dakikasına kadar futbolcularımızda kazanma duygusu vardı. Bunu sahaya  yansıttılar ve maçı kazandık, mutluyuz."
 
Hasan Kıbrıslıoğlu, Şanlıurfaspor maçından alınan 3 puanın seri  galibiyetlerin başlangıcı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...