Tgrt Haber
04 Ağustos 2021 10:45

Galatasaraylı Diagne'ye İtalya'dan talip var! İşte o teklif...

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu averaj ile Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Yıldız isimleri bir bir kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda geleceği merak edilen isimlerden biri de Mbaye Diagne... Senagalli forvete İtalya'dan teklif var. İşte o ücret...

Galatasaraylı Diagne'ye İtalya'dan talip var! İşte o teklif...
Galatasaray,Mbaye Diagne,Cagliari

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray'ın evinde PSV'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada sarı-kırmızılıların tek golünü kaydeden Mbaye Diagne'nin transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

TAKIMA GEÇ KATILDI

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a kiraladığı Senegalli futbolcu, sarı-kırmızılı takımın sezon açılışına geç katılmış ve tepki çekmişti. İngiltere'de transfer görüşmeleri yapan ancak istediği teklifleri alamayan Diagne, takımın kampına geç katılmıştı. Galatasaray'ın PSV'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada sarı-kırmızılıların tek golünü kaydeden Diagne, hazır ve istekli görüntüsüyle tüm otoriteleri şaşırtmıştı.

PSV MAÇI SONRASI PAYLAŞIM GELDİ

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, PSV Eindhoven maçı sonrasında bir paylaşım yaptı. Diagne, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Golle geri döndüğüm için çok mutluyum. Her şeyimi ortaya koydum. İnşallah her zamanki gibi çalışmaya devam edeceğiz. Bugün yaşananları unutup, önümüze bakalım." ifadelerini kullandı.

CAGLIARI'DEN DIAGNE TEKLİFİ

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Mbaye Diagne için Cagliari resmi girişimlere başladı. İtalyan basınında yer alan habere göre Cagliari, Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı. Cagliari'nin takımdan ayrılması beklenen Giovanni Simeone'nin yerini Mbaye Diagne ile doldurmayı planladığı aktarılmıştı.

İtalyan basınında çıkan haberde, Serie A ekibi Cagliari'nin Senegalli golcü Diagne için 3 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken Galatasaray'ın en az 5 milyon Euro civarında yapılacak teklifleri kabul etmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...