Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2022 07:38

Galatasaray'da Fatih Terim krizi: Başkanın talimatıyla görüştüm, Domenec Torrent gelmeye hazır

Galatasaraylı yönetici Işıtan Gün “Fatih Terim’le devam edilmesi gerektiğini savunan benim. Guardiola’nın yardımcısı Domenec Torrent ile Başkan Burak Elmas’ın talimatıyla görüştüm. Bizden haber bekliyor” dedi.

Galatasaray'da Fatih Terim krizi: Başkanın talimatıyla görüştüm, Domenec Torrent gelmeye hazır
Domenec Torrent,pep guardiola,galatasaray,fatih terim

Galatasaray’da son günlerde yaşanan kaosun merkezinde yer alan yönetim kurulu üyelerinden Işıtan Gün, TGRT Haber’den Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’e konuştu. Gün, iddia edildiği üzere Fatih Terim’in ayrılmasını değil tam tersine görevine devam etmesi gerektiğini savunduğunu belirtirken teknik ekibi güçlendirmek için Guardiola’nın yardımcısıyla anlaştığını açıkladı. Işıtan Gün “Guardiola’nın yardımcısıyla (Domenec Torrent) görüştüm. Gelmeye ikna oldu. Başkan’ımızın talimatıyla görüştüm. Hatta Başkan da Guardiola ile görüştü. Son kararı Başkan verecek” diye konuştu.

HER TRANSFER TUTMAZ

Yaz transfer dönemiyle alakalı da çarpıcı açıklamalar yapan Işıtan Gün “Transferlerde bütün görüşmeleri Başkan’ımız yapıyor. Her oyuncudan temsilcisinin kim olduğuyla ilgili yazılı beyan alıyoruz, sonra Başkan’ımız devreye giriyor. Biz geldiğimizde Terim’in listesi hazırdı, Başkan bana da ‘Liste hazırla’ dedi. Neredeyse tamamen Hoca’mızın istekleriyle örtüşüyordu. Ben sadece Nelsson ve Barış Alper hamlelerinin içinde yer aldım. Aldığın 10 oyuncunun 10’u da tutmaz. Böyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.

TERİM’LE PROBLEM YOK

Galatasaraylı yönetici Işıtan Gün, Fatih Terim’le arasının açık olduğunu ve Hoca’yı istemediği iddialarına karşılık “Türkiye’nin en iyisi takımın başında. Hoca’mızın açıklamaları da gayet açık. Süper Lig’de istediğimiz başarıyı elde edemedik. Ama bu başarı gelecek” ifadelerini kullandı.

TORRENT KİMDİR?

UEFA Pro Lisans sahibi olan, Barcelona, B. Münih ve M. City’de Guardiola’nın yardımcısı olarak görev alan Domonec Torrent, son olarak New York City ile Flamengo’da teknik direktörlük yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...