Tgrt Haber
16 Ocak 2022 20:27

Domenec Torrent'ten bomba itiraf! "8 haftadır..."

Son dakika Galatasaray haberi: Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda edilmesinin ardından Fatih Terim ile yollar ayrılmış ve takımın başına Domenec Torrent getirilmişti. İspanyol hocadan çarpıcı sözler geldi.

Domenec Torrent'ten bomba itiraf! "8 haftadır..."
​Galatasaray,Domenec Torrent

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in tam 50 gün önce sarı-kırmızılıların gündemine geldiği ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 21 Kasım'da 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde oyundan atılan Fatih Terim'in performansını sorgulamaya başlayan yönetim, B Planı olarak Domenec Torrent'i belirledi.

İspanyol hocaya sezon sonu için 'hazır ol' mesajı gönderildi. Ancak kötü sonuçlar devam edince bu operasyon ocak ayına çekildi ve Terim'le yollarını ayıran yönetim jet hızıyla Torrent'i getirdi. 59 yaşındaki çalıştırıcı, Florya'da oyunculara yaptığı konuşmada, "8 haftadır sizi takip ediyorum, maçlarınızı izliyorum" diyerek takıma hakim olduğunun mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...