Tgrt Haber
11 Eylül 2014 17:17

Dortmund revire döndü

Nuri Şahin ve Marco Reus'un ardından Polonyalı Jakub Blaszczykowski de sakatlandı.

Dortmund revire döndü
galatasaray, dortmund, revir,

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi rakiplerinden  Borussia Dortmund'un Polonyalı futbolcusu Jakub Blaszczykowski, sakatlığı  nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Alman basınında yer alan haberlerde, geçen sezon ocak ayında Borussia  Dortmund'un Augusburg ile oynadığı karşılaşma esnasında sağ diz ön çapraz bağları  kopan ve uzun süreli tedavisinin ardından sahalara dönmeyi planlayan Polonyalı  milli futbolcunun arka adalesinde de yırtık tespit edildiği belirtildi. Borussia Dortmund'ta 7 sezonda çıktığı 233 resmi maçta 32 gol ve 50  asistlik bir performans sergileyen Blaszczykowski'nin yeşil sahalardan 1 ay uzak  kalacağı belirtildi. Alman temsilcisinin yıldız isimleri milli futbolcu Nuri Şahin ve Marco  Reus da son dönemde sakatlık problemleri yaşamıştı.
İLKAY GÜNDOĞAN EKİMDE DÖNECEK
Öte yandan, belindeki sakatlığı nedeniyle 13 aydır yeşil sahalara  çıkamayan İlkay Gündoğan, Alman basınına yaptığı açıklamada, antrenmanlara  başladığını ve form tutmaya çalıştığını, 1 Ekim'den itibaren oynayabilecek  kapasiteye gelebileceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...