Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2021 15:18

Trabzonspor, Dorukhan Toköz ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Trabzonspor, transfer çalışmalarına da hız verdi. Eksik olan mevkilere takviye yapmak isteyen bordo-mavililer, gündemine aldığı Dorukhan Toköz ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, Dorukhan Toköz ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri
Trabzonspor,Dorukhan Toköz

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Transfer döneminin flaş takımlarından Trabzonspor; Hamsik, Gervinho, Peres, Koita ve İsmail Köybaşı'nın ardından bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

A Spor'un haberine göre; Trabzonspor, gündemine aldığı Dorukhan Toköz ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavili kulüp için sağlık kontrolünden geçen 25 yaşındaki futbolcunun transferi kısa süre içerisinde açıklanacak. Dorukhan'la daha önce de görüşen Fırtına, yüksek maaş talebi sebebiyle bu transferde geri adım atmıştı. Dorukhan takım bulamaması sonrası Trabzonspor ile tekrar görüştü ve bu sefer görüşmeler olumlu sonuçlandı. Dorukhan'ın kısa süre içinde Trabzon'a giderek resmi sözleşmeye imza atması ve kampa katılması bekleniyor.

Gazeteci Gökmen Özcan, milli oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmeyi de şu ifadelerle açıkladı: "Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut'la az önce konuştum. Trabzonspor'la anlaştıklarını söyledi. Hem Dorukhan hem de Trabzon için hayırlı olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...