Tgrt Haber
31 Aralık 2014 17:24

Egemen Korkmaz, 'Sezon sonu herşeyden önemli'

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, ligde galibiyet serisini sürdürerek, ilk yarıyı lider tamamlayacaklarını iddia ederken sezon sonunun ise her şeyden önemli olduğunu aktardı.

Egemen Korkmaz, 'Sezon sonu herşeyden önemli'

Egemen, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi dergisinin ocak sayısında yer alan röportajında, takımda her şeyin dört dörtlük olduğunu söylemenin doğru bir yaklaşım olamayacağını belirterek, "Takıma katıldığım dönemde yapılan toplantıda, geri kalan maçlarımızı kazanmak için herkesin daha özveri göstermesi gerektiğini konuştuk. Bunun neticesinde üst üste galibiyetler oldu. Bu seriyi sürdürerek, ilk devreyi lider tamamlayacağımızı düşünüyorum. Sezon sonu ise her şeyden önemli" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de iki güzel yıl geçirdiğini anlatan Egemen, röportajında ayrıca şunları aktardı:

"Ayrıldığım her yerden güzel anılarla ayrıldım. Fenerbahçe'nin içindeyken, kulübün ve camianın büyüklüğünü daha net hissediyorsunuz. O açıdan güzel iki yıl geçirdim. Sakatlık bu konuda beni biraz yıprattı ama şimdi geri dönüş zamanı. İnşallah bu sene de şampiyon olursak, çok daha mutlu olacağım. Gelecekle ilgili uzun vadeli bir planlama yapmadım. Sakatlığıma çok odaklanmıştım.  Şu an sağ salim sezonu tamamlayayım sonra gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz. Tabii ki gönlüm Fenerbahçe'de devam etmekten yana ama bizler kadar kulübün menfaatleri de kesinlikle önemli. Her karara saygı duyarım."

Egemen Korkmaz, bu sezon genel anlamda taraftar sıkıntısı olduğunu, alacakları skorlarla taraftarları biraz daha tribünlere yaklaştırmayı umut ettiğini ifade etti.

Uzun bir sakatlık dönemi sonrası yeniden takıma dönen Egemen, futboldan uzun süre ayrı kalmanın insanı yıprattığını, bundan sonra kendisine dikkat ederek, sezonu tamamlamak istediğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...