Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2014 17:58

Elazığspor'da yeniden Selçuk Cengiz Öztürk seçildi

PTT 1'inci Ligde mücadele eden Elazığspor'un bugün yapılan genel kurulunda 67 delegenin oyunu alan Selçuk Cengiz Öztürk yeniden başkanlığa seçildi.

Elazığspor'da yeniden Selçuk Cengiz Öztürk seçildi
Futbol,Elazığspor'da başkanlığa yeniden Selçuk Cengiz Öztürk seçildi,Elazığspor'da,başkanlığa,yeniden,Selçuk,Cengiz,Öztürk,seçildi,

Başkan Öztürk, Elazığspor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmanın sözünü verdi.24 Temmuz tarihinde yapılan genel kuruldan sonra yönetimine aday çıkmayan ve 51 günden beri yönetimsiz olan Elazığspor, 6 Eylül Cumartesi günü yapılan ve çoğunluk sağlanmadığı için ertelenen kongresini bugün gerçekleştirdi. Saat 13:00’da Elazığ Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve milletvekillerinin iştirak katılmadığı görüldü.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, yapılan yoklamada salonda toplantı yeter sayısının olduğu açıklandı. Divan Kurulu'nun seçilmesinin ardından Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal faaliyet raporunu okurken, mayyum heyeti Başkanı ve Elazığspor Hukuk Sorumlusu Avukat Burhan Şener gelir-gider tablosunu delegelere açıkladı.

Yapılan konuşmaların ardından Elazığspor eski Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk 25 kişiden oluşan yönetim listesini Divan Kurulu’na teslim etti. Divan Kurulu’na başka bir liste sunulmaması nedeniyle Öztürk’ün sunduğu tek liste ile seçime gidildi. Açık oylama usulü ile yapılan seçimde 67 delegenin tamamının oyunu alan Selçuk Cengiz Öztürk yeniden Elazıspor Kulüp Başkanlığı’na seçildi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Öztürk, öncelikli hedeflerinin bu sene PTT 1'inci Lig’de kalmak olduğunu belirterek,"Elazığspor taraftarından sabırlı olmalarını istiyorum. Elazığspor'u yeniden Süper Lig’e çıkaracağız. Elazığspor’u 2.5 aylık süreçte sahiplenmesi gerekenler maalesef kulübe dahi uğramadılar. Bundan sonra bizim yapacağımız icraatlara herkes saygı duymalı. Beyaz bir sayfa açtığımızı her konuşmamamızda söylüyoruz. Elini taşın altına koyması gerekenlere her zaman kapımız açık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...