Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Eylül 2021 00:24

Emre Belözoğlu'ndan TGRT Haber'e çok özel açıklamalar

Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarıyla ilgili TGRT Haber'e konuştu. Çaykur Rizespor'dan teknik direktörlük teklifi aldığını ancak bu teklifi reddettiğini belirten Belözoğlu, eski bir röportajın yeniden gündeme getirilmesine tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu'ndan TGRT Haber'e çok özel açıklamalar
Emre Belözoğlu,Çaykur Rizespor,Tahir Kıran,TGRT Haber,Hamza Hamzaoğlu,Fenerbahçe,Bülent Uygun

TGRT Haber'de yayınlanan Stüdyo Futbol programının yorumcularından eski futbolcu Yalçın Ayhan, Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarıyla ilgili olarak eski milli futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu ile görüştü. Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu'nun açıklamaları ilk kez TGRT Haber ekranlarında yayınlandı.

"GÜNDEME GETİRİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM"

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın gündemdeki açıklamaları 10-15 gün öncesine ait. Bülent Uygun görevden ayrıldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden 2 gün önce Tahir Bey görüşme talep etti.

Gerçekleşen görüşmede Çaykur Rizespor'un teknik direktörü olmam konusunda teklifte bulunuldu. Ben de kendilerine teşekkür ederek tekliflerini kabul etmeyeceğimi söyledim. Gayet dostane geçen görüşmenin ardından, eski bir röportajın yeniden gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum.

Çaykur Rizespor'a ve çok değerli Hamza Hamzaoğlu hocamıza başarılar diliyorum. Bu tarz polemiklerin bizlere ve daha da önemlisi camialara zarar verdiği ortada. Bu yüzden daha fazla konuşarak böyle bir konunun içinde yer almak istemiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...