Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 19:37

Emre Belözoğlu'nun ilk transferi Fenerbahçe'den!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de ilk 8 haftayı 6 puanla kapatan Medipol Başakşehir'de, Aykut Kocaman'la yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu getirildi. Turuncu-lacivertlilerin ocak ayındaki ilk transferi de belli oldu. Belözoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'e kanca attı.

Emre Belözoğlu'nun ilk transferi Fenerbahçe'den!
Medipol Başakşehir,Aykut Kocaman,Emre Belözoğlu,Sinan Gümüş

Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın yerine teknik direktörlük görevine gelen Emre Belözoğlu, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor. Emre Belözoğlu, Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün devre arasında transferi için temaslara başladı. Genç teknik adam, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini üstlendiği dönemde Sinan Gümüş'ü Genoa'dan bedelsiz olarak Kanarya'ya kazandırmıştı.

SİNAN GÜMÜŞ BAŞAKŞEHİR'E SICAK BAKIYOR

Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş'ün transferi konusunda başkan Göksel Gümüşdağ ile görüşme gerçekleştirdi. Akşam'ın haberine göre Belözoğlu Gümüşdağ'dan onayı alırken Fenerbahçe'nin transferde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Sinan Gümüş de Başakşehir'e gitmeye sıcak bakıyor.

Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertlilerle Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 20 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...