Tgrt Haber
03 Aralık 2021 19:29

Enner Valencia'nın dönüş tarihi belli oldu!

Son dakika Fenerbahçe haberi: Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ligin 14. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle 1 aydır sahalardan uzak kalan Enner Valencia'nın da son durumu belli oldu. Yıldız futbolcunun 17. haftada oynanacak olan Beşiktaş derbisinde sahada olması bekleniyor.

Enner Valencia'nın dönüş tarihi belli oldu!
Fenerbahçe,Enner Valencia

Fenerbahçe'de yaklaşık 1 aydır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia'nın sahalara dönüş tarihi belli oldu. Yıldız futbolcu formda olduğu bir dönemde Konyaspor maçında ayak bileğinden sakatlanmıştı. Yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak olan Valencia, takıma henüz katılmadı.

Ekvador basınında yer alan habere göre; Enner Valencia'nın 17. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde sahada olması bekleniyor.

Enner Valencia, bu sezon toplamda 14 maça çıkarken 7 gol kaydetti ve şu anda Fenerbahçe'nin en golcü futbolcusu konumunda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...