Tgrt Haber
07 Kasım 2014 18:13

Erciyesspor başkanı ligdeki hedefi açıkladı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Eren, isim sponsorluğu ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Erciyesspor başkanı ligdeki hedefi açıkladı
erciyesspor, hedefi lig,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Başkanı Ziya Eren, "Suat Altın İnşaat'a bize bu yıl vermiş oldukları destek ve üstlenmiş oldukları sponsorluklardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Suat Altın İnşaat'ın, Kayseri Erciyesspor'a isim sponsoru olması dolayısıyla İldem-Gesi Yolu'ndaki şirketin ofisinde "Memleketimiz için güçlerimizi birleştiriyoruz" sloganıyla tanıtım toplantısı düzenlendi.

Sunuculuğunu manken İpek Tanrıyar'ın yaptığı programa, kulüp başkanı Ziya Eren, Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu? Başkanı Suat Altın, teknik direktör Bülent Korkmaz, aralarında Necati Ateş, Boye, Cenk Ahmet Alkılıç, Edinho, Gökhan Değirmenci, İlhan Parlak'ın da aralarında bulunduğu futbolcular ile çok sayıda davetli katıldı.

Eren, burada yaptığı konuşmada, kulüp olarak Suat Altın İnşaat ile sponsorluk anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Sponsorluk anlaşmasının kendilerine maddi anlamda önemli destek sağlayacağını belirten Eren, şunları kaydetti:

"Futbol işinde yöneticilik yapmak oldukça zordur. Yöneticilik yapmanın zor olduğu yerlerde elbetteki sponsorluklar da zor geçer. Suat Altın İnşaat'a bize bu yıl vermiş oldukları destek ve üstlenmiş oldukları sponsorluklardan dolayı teşekkür ediyoruz. Fakat şu da bilinmeli ki reklam argümanları arasında en faydalı en ulaşılabilecek olan futboldur. Futbol artık endüstriyel bir marka, endüstriyel bir kültür. Kayseri'de bu sponsorluğu birçok marka olarak hayatını idame ettiren tüzel kişiliklere teklif etmemize rağmen Suat Altın İnşaat bu medeni cesareti göstererek, bunu üstlenmiştir. Ondan dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum."

- Ligde hedef ilk 8

Takımın bu sezon ligin üst sıralarını zorlayacak kaliteye sahip olduğunu vurgulayan Eren, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Bu yıl takımımızın hedefleri gerçekten çok büyük. İlk 8 haftalık performansımıza bakarak bizleri değerlendirenler sezon sonu yanılgıya düşeceklerdir. Hedefleri büyük olan bir takım oluşturduk. Bu uğurda da mücadelemize devam ediyoruz. Başta teknik heyetimiz ve futbolcularımız gecelerini gündüzlerine katarak, Kayseri Erciyesspor'a layık olabilme adına ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Suat Altın İnşaat bu sorumluluğu üstlendi, inşallah bunun üstesinden gelecektir. Kendilerine bol bol kazançlı, ticaretler diliyorum."

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sedat Kılınç ise Kayseri Erciyesspor'a isim sponsoru olarak katkı vermenin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Sponsorluk anlaşmasıyla alanında önemli çok iki markanın bir araya geldiğine dikkati çeken Kılınç, şöyle devam etti:

"Bizler Suat Altın İnşaat olarak her daim kültürümüzü, tarihimizi, insanımızı, değerlerimizi korumayı ve memleketimize hizmet etmeyi ilke edindik. Erciyesspor'un Kayseri'mize yakışan başarılarını desteklemek adına isim sponsorluğu konusunda genel kurul kararı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayıyla anlaşma sağladık. Kayseri Erciyesspor, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor olarak anılacaktır. Suat Altın İnşaat ve Kayseri Erciyesspor Kulübü futbol takımının isim anlaşmasından dolayı çok mutlu olduk. Kulübümüze başarılar diliyoruz. İnşallah bu sinerjiyle takımımız zirveyi zorlar ve şehrimizi Avrupa'da da temsil eder. Çünkü takımımız çok güçlü ve başkanımız da çok gayretli. İnşallah zirveyi zorlar. güzel bir Beşiktaş galibiyetiyle kalitesini gösterdi, inşallah bu galibiyetler devam eder."

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu? Başkanı Altın da anlaşmadan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "İnşallah bu sponsorluk vatanımıza, milletimize, şehrimize ve kulübümüze hayırlı olur. Sponsorluk uzun görüşmelerin sonunda oldu. Allah'ın izniyle yeni yapacağımız projeler Erciyesspor'un başarısıyla çok iyi yerlere gelecektir. Marka değerini artırmak için sponsorluk anlaşmasını yaptık. Erciyesspor'un başarısı bize güç katıyor. Takımımızın daha iyi noktalara gelmesini istiyoruz. Şehrimize faydalı olacağını düşünüyoruz. Olumlu tepkiler alıyoruz" diye konuştu.

Program, Kulüp Başkanı Eren, Altın, Kılınç ve teknik direktör Korkmaz ile futbolcuların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...