Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2021 06:39

Evdeki hesap çarşıya uymadı: Beşiktaş üçüncülüğü de zora soktu

Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden tek takım Beşiktaş, gruptan çıkma adına Borussia Dortmund bir kenara bırakıldığında Sporting ve Ajax ile yarışacağı görüşü ağırlıktaydı. Ancak ilk üç maçta henüz hanesine puan yazdıramayan Siyah Beyazlıların grubu üçüncü sırada bitirme şansı iyice azaldı.

Evdeki hesap çarşıya uymadı: Beşiktaş üçüncülüğü de zora soktu
beşiktaş,,şampiyonlar ligi,

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında evinde Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ile karşılaştı. Rakibinden fark yiyen Beşiktaş’ın tek golü Larin’den geldi. Henüz puanla tanışamayan siyah beyazlıların gruptan çıkma şansı iyice azaldı.

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş’ın rakipleri belli olacağı zaman böyle bir kura çekeceğine pek ihtimal verilmiyordu. Çünkü çok güçlü rakipler vardı. Ancak kura çekiminde Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting çıktığında herkes bir ‘oh’ çekmiş ve gruptan çıkma adına da hesaplara başlanmıştı.Siyah beyazlıların Borussia Dortmund bir kenara bırakılırsa gruptan çıkma adına Ajax ve Sporting ile yarışacağı görüşü ağırlıktaydı ancak ilk üç maçta sıfır çekildi. B. Dortmund favori olarak görülürken, ikincilik için Ajax ve Beşiktaş daha şanslı görülüyordu. Fakat siyah beyazlılar adına bu öngörüler pek de tutmadı.

Evdeki hesap çarşıya uymadı: Beşiktaş üçüncülüğü de zora soktu

ÜÇÜNCÜLÜK DE ZOR

Temsilcimizde üst üste şanssız sakatlıklar yaşanırken evindeki maçta Borussia Dortmund’a 2-1 mağlup oldu. Grupta en azından puan alabileceği düşünülen Ajax deplasmanına ise neredeyse on bir çıkarmakta zorlandı. Çünkü takımın yarıdan çoğu sakattı. Buna rağmen tarihî fark beklenirken Hollanda temsilcisi 2-0 ile galip geldi. Ve kritik Sporting mücadelesinde mutlak kazanması gereken Kartal, sahasında rakibine mağlup olup üçüncülük şansını da riske attı. Beşiktaş 3’te sıfır çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...