Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2021 20:48

Avrupa'ya Aslan pençesi: Fatih Terim, anahtar kelimeyi söyledi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim "Mağlup olmamak bizim için önemliydi. Berabere bile dönsek avantajlı olacaktık, acele etmeden oynadık” dedi.

Avrupa'ya Aslan pençesi: Fatih Terim, anahtar kelimeyi söyledi
Galatasaray,UEFA Avrupa Ligi,Lokomotif Moskova

Fatih Terim’li Galatasaray Avrupa’da tur yolunda dev bir adım attı. Sarı kırmızılı temsilcimiz Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle üç altın puana uzandı. Moskova'dan lider dönen Cimbom, Beşiktaş ve F.Bahçe'yle üzüldüğümüz Avrupa'da yüz akımız oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçının ardından açıklamalarda bulundu. Terim, "Maçın anahtarı 'Acelemiz yoktu. 'Bu sloganla bütün çalışmalarımızı yaptık çünkü mağlup olmamak önemliydi, galip gelmek çok daha iyiydi. Tek paslarla güzel gol attık. Bence gecenin golü olur. Tecrübeli veya genç ayrımı yapmaksızın bütün oyuncularım iyi bir takım olma konusunda ısrarcılar. Her geçen gün onların tecrübelenmesi bizim için çok değerli" dedi.

POZİSYON VERMİYORUZ

Çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini ve liderlik koltuğunda yerlerini sağlamlaştırdıklarını söyleyen Fatih Hoca "Oynadığımız bütün maçlarda çok az pozisyon verdik, bu bizim için değerli. Rakiplerimizin de berabere kaldığı bir gecede bizim 7 puana ulaşmamız önemliydi. Şimdi Lokomotiv ile evimizde oynayacağız, Marsilya da evinde Lazio'yu ağırlayacak. Kolay değil ama iyi gidiyoruz, farklı gidiyoruz, bundan son derece memnunum" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI:

4 Kasım: 19.45 | Galatasaray-Lokomotiv 
25 Kasım: 19.45 | Galatasaray-Marsilya 
9 Aralık: 22.00 | Lazio-Galatasaray 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...