Tgrt Haber
19 Kasım 2021 10:33

Fatih Terim ile Vitor Pereira ilk kez karşıkarşıya

Galatasaray'ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Türkiye'nin nefesini tutup beklediği derbide iki teknik adam ilk kez karşı karşıya gelecek.

Fatih Terim ile Vitor Pereira ilk kez karşıkarşıya
Fatih Terim,Vitor Pereira,Fenerbahçe,Galatasaray,Derbi

Türkiye'nin nefesini tutup beklediği Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi pazar günü oynanacak. Haftanın en önemli müsabakasında gözler iki teknik adama da çevrildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira oynanacak derbi ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

Fatih Terim, sarı-kırmızılılar ile 4. dönemini geçirirken, Vitor Pereira ise bu sezon takımın başına geçmesiyle ikinci kez sarı-lacivertlilerin teknik patronu oldu. Derbide teknik direktörler de saha kenarında taktikleriyle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak.

Pazar günkü müsabaka ile birlikte Fatih Terim kariyerindeki 33. Fenerbahçe derbisine çıkacak. Vitor Pereira ise Galatasaray'a karşı 4. derbisinde mücadele edecek.

TERİM’DEN DERBİ TAKTİĞİ

Sık sık yaptığı toplantılarda oyuncularına kazanmaktan başka bir ihtimali aklınıza getirmeyin diyen Terim’in, “Bu tip mücadeleler önce kafada kazanılır. Taktiğimiz, planımız hazır. Çok sıkı çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Maçın gidişatı ne olursa olsun, taktik disiplinden kopmadan, hata yapmadan devam edeceğiz ve üç puanı alan taraf biz olacağız. Buna benzer maçları bu sene Lazio, Marsilya, Lokomotiv Moskova karşısında verdik. Galibiyete ben inanıyorum, siz de inanın” diyerek motive ediyor.

PEREİRA'DAN DERBİ TAKTİĞİ

Önceki döneminde de sistem konusunda eleştirilen ve sonu ayrılığa varan süreci yaşayan Vitor Pereira, inadını kıran Başkan Ali Koç'un samimi yaklaşımı oldu. Önceki gün yaptığı konuşmada hocadan yana saf tutan Koç, fikirlerini hocayla paylaşınca orta yol bulundu. Pereira'nın yapacağı sistem değişikliğinin aynı zamanda Mesut Özil'i kazanmak adına da önemli bir adım olması bekleniyor. Sarı lacivertliler millî oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte antrenmanlarda yeni sistemleri denemek üzere yoğun mesai yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...