Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2021 07:04

Fatih Terim’den 5 maç vurgusu: Gönülsüzleri göndereceğiz

Fatih Terim, kalan beş maçın önemine değindi. Galatasaray’ın hocası “İlk yarı sonuna kadar oynayacağımız maçlar kararlarımızda belirleyici olacak. Gönülsüz olanlarla yolumuzu ayıracağız” dedi.

Fatih Terim’den 5 maç vurgusu: Gönülsüzleri göndereceğiz
fatih terim,galatasaray,süper lig

Malatya beraberliği sonrası lider Trabzonspor’dan 14 puan geriye düşen Galatasaray çıkış arıyor. Avrupa’da gruptan çıkmayı garantileyen, liderlik için ise Lazio ile final maçına hazırlanan sarı kırmızılılar lige erken havlu atmamak için devre arasına kadar ‘sıfır kayıp’ parolasıyla hareket ediyor. Teknik direktör Fatih Terim oyuncularını lige odaklamak için uğraş veriyor. Sarı kırmızılılar ilk yarıda kalan Altay, Sivasspor, Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında toplam 15 puan almayı hedefliyor.

GÖSTERİN KENDİNİZİ

Ara transferde yapılacak takviyelerle takımın daha da toparlanacağını düşünen Fatih Hoca, oyuncularıyla yaptığı toplantıda bu beş maçlık periyodun takımdaki bazı kararlarda belirleyici rol oynayacağının da altını çiziyor. Terim “Önümüzdeki beş maç hem şampiyonluk yarışı hem de sizin takımdaki geleceğiniz için çok kritik. Bu maçlarda göstereceğiniz performansa göre bazı kararlar alacağız. Bizimle birlikte mücadele verecek olanlar kalacak, bu takımda gönlü olmayanlar gidecek. Ona göre davranın” dedi.

TAHKİM'DEN TERİM'E RET!

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü'nün teknik direktör Fatih Terim'e verilen 6 maçlık ceza için yaptığı itirazı reddetti ve kararı onadı. Öte yandan Tahkim Kurulu, Başkan Burak Elmas'a verilen 30 bin lira para cezası kararının da onandığını açıkladı.

SACHA BOEY DÖNÜYOR

Sakatlığı yüzünden üç aydır takımdan ayrı kalan Sacha Boey dönüyor. Tedavisi tamamlanan Fransız oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul’a gelip takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Öte yandan G.Saray'da bir futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

CİMBOM’UN DERDİ GOL

Ligde oynadığı son üç maçta iki beraberlik ve bir mağlubiyetle 7 puan kaybeden ve rakip filelere sadece iki gol atabilen G.Saray, skor gücünü yükseltmek istiyor. Ligde yarın Altay’ı ağırlayacak olan sarı kırmızılılarda Fatih Hoca’nın çift forvetle takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...