Tgrt Haber
13 Ocak 2022 21:47

Fatih Terim'den ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Fatih Terim, ayrılık sonrası ilk kez sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Fatih Terim'den ayrılık sonrası ilk paylaşım!
Galatasaray,Fatih Terim

Spor Toto Süper Lig'de tarhinin en kötü günlerini geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Fatih Terim, ayrılık sonrası ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım bir yaptı.

Galatasaray'daki 4. dönemi sonra eren Fatih Terim paylaşımında, "Galatasaray’daki ilk imzam ve son imzam…" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'e destek mesajları gönderdi. Terim'in yaptığı paylaşım dakikalar içinde 100 binden daha fazla beğeni aldı.

SÖZLEŞMEDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in sosyal medya paylaşımında yer alan sözleşmedeki bir detay dikkat çekti. Burak Elmas'ın ayrılık konusunda "Karşılıklı anlaştık" demesine karşın sözleşmede ayrılığın aslında 'tek taraflı' olduğu ortaya çıktı.

Fatih Terim'den ayrılık sonrası ilk paylaşım!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...