Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2021 12:02

Fatih Terim'den Felipe Melo sürprizi! Galatasaray'a dönüyor... Son dakika transfer haberleri...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarıyla bir araya geldiği sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi haline gelen Felipe Melo'nun yeniden Galatasaray'a gelebileceğini söyledi.

Fatih Terim'den Felipe Melo sürprizi! Galatasaray'a dönüyor... Son dakika transfer haberleri...
Galatasaray,Fatih Terim,Felipe Melo

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda transfer gündemi başta olmak üzere bir çok konuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Terim, eski oyuncusu Brezilyalı Felipe Melo ile ilgili de bomba açıklamalar yaptı.

Deneyimli teknik adam, G.Saray'da oynadığı dönemde taraftarların sevgilisi haline gelen 38 yaşındaki Brezilyalı yıldızın yeniden sarı-kırmızılı kulübe dönebileceğini söyledi.

Terim, "Felipe Melo hala Galatasaray'a gelebilir. 38 yaşında ama Brezilya Ligi'nde oynadığı takım son 2 senedir şampiyon. Sürekli kendisiyle görüşüyoruz, Galatasaray'a gelmek istiyor." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...