Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 07:46

Fatih Terim'den Morutan ve Haaland açıklaması

Galatasaray’ın hocası Fatih Terim Rumen yıldız Morutan’ı 2017’den beri takip ettiklerini belirtirken “Ancak konuşulan rakamlar (10 milyon avro) bizim çok üstümüzde” dedi

Fatih Terim'den Morutan ve Haaland açıklaması
fatih terim,,morutan,,Erling Haaland,

Yeni sezona kabuk değiştirerek bambaşka bir Galatasaray olarak girmek isteyen sarı kırmızılılarda dün Teknik Direktör Fatih Terim basın mensuplarıyla bir araya geldi. Listesindeki isimlerden, tesislere kadar birçok farklı konudaki soruları tecrübeli teknik adam cevaplarken taraftarların en çok merak ettiği Morutan konusuna da açıklık getirdi. Terim, S. Bükreş’in orta sahası için “Morutan yeni gündemimize giren bir oyuncu değil. 2017’den beri takip ediyoruz. Çok da beğendiğim, istediğim bir oyuncu. Bizim de 10 numara olarak belirtilen bölgeye transfer yapma düşüncemiz var” dedi.

“Buraya gelmeden Selçuk ve Necati ile bir 10 numara izledik” diyen Terim “Morutan’ın geçenlerde yaptığı ‘Bilerek bir süredir iyi oynamıyorum. Bonservisim düşerse Galatasaray beni transfer edebilir’ şeklindeki esprili açıklamayı çok sempatik buldum. Şu ana kadar resmî bir teklifimiz olmadı. Ancak konuşulan, yazılan çizilen rakamlar (10 milyon avro) bizim çok üstümüzde. Kadro içinde farklı çözümler gündeme gelebilir’’ dedi. Tecrübeli teknik adam ayrıca, defans bölgesine de takviye yapmak istediklerini Sassuolo’nun Kaan Ayhan’ı bırakmadığını ve ibrenin yabancıya kaydığını söyledi.

9 MİLYON AVRO YOKTU HAALAND’I ALAMADIK

Terim, “Erling Haaland’ı izlemek için yıllar önce Ümit Davala ve Necati Ateş’i maça göndermiştim” derken devamında “O zaman daha Molde’de oynuyordu. Ümit ile Necati hemen aradı, burası gözlemci dolu. Oyuncu çok iyi geç kalamadan hamle yapalım dediler. Bizim o dönem 9 milyon avromuz olsaydı Haaland’ı almıştık. Bizim gözlemci ekibimizin bilmediği oyuncu yok” dedi.

MELO UYGUN OLURSA GELİR

Fatih Terim, eski öğrencisiyle Melo ile ilgili “Çok özel bir oyuncu. Saha içi karakterini bir kenara koyduğumuz zaman hayatındaki bütün tercihleri ailesi, futbol ve inancı. Melo tarzı oyuncuların yaşı olmaz. Halen beni arayıp ‘Hoca’m hazırım’ diyor. Ortam uygun olursa gelebilir” ifadelerini kullandı.

DERVİŞOĞLU’NU BEKLEYECEĞİZ

Terim, “Halil Dervişoğlu için temaslarımız sürüyor. Hatta başkanımız Burak Elmas kendi kişisel ilişkilerini de kullanıp Brentford Başkanı ile görüşüyor. İsteğimizi, ısrarımız söylüyoruz. Ancak Brentford Halil ile ilgili kararını kamptan sonra vereceğini söyledi. Beklemek zorundayız” dedi.

PERFORMANSINA GÖRE BAKILACAK

G.Saray’ın Zamalek’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed’in satın alma opsiyonunu kullanılacak mı? Terim bu konuda “Karar vermek için çok zaman var. Bu soruyu Mustafa kendi cevaplayacak. Gösterdiği performansa göre karar vereceğiz’’ ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...